dimecres, 4 de març del 2009

No us compreu mai un pollet

A veure qui és el guapo que s'atrebeix a veure els dos vídeos sencers sense acabar boig, amb les orelles tapades o els altaveus desconnectats... Tot un repte eh? Doncs imagineu-vos què és tenir-lo a casa nit i dia i no poder desconnectar-lo!!!!!!!!!!!! És pitjor que els contes d'Edgar Alan Poe... L'altre dia em va saltar (volar?) al damunt i em va pessigar l'ull... Psicòpata... Acabarem tots amb els ulls rebentats, com a aquella pel·li "Pájaros", de Hitchcock (merci Núria!)...

Doncs això, queda obert el concurs, qui en sigui capaç que m'ho digui que li faré un regalet. I sigueu-me sincers, eh?!

4 comentaris:

Patrícia Montañés ha dit...

Espero el teu regal. M'els he mirat i la veritat és que el pollet ralla ¬¬jaja però bueno, suposo que ja t'hi acostumaràs, eh? Per la meva part, t'haig de dir que encara sento el piu-piu del bitxo aquest, i això que no tinc el vídeo en marxa. jaja increible.

Núria Talavera ha dit...

Suposo que et refereixes a la pel·lícula "Pájaros" d'ALFRED HITCHCOCK...mm
Ho sento, no he pogut mirar els vídeos, ara la Berta dorm i la despertaríem amb aquest soroll, però crec que m'ho puc imaginar.
Petonets

Anònim ha dit...

Gisela per fi el teu bessó de mare diferent es digna a escriure un comentari.

Escolta, que fa el meu "careto" al vídeo "der pollo", on és EL DRET DE L'IMATGE!?. És broma noia.
Jo ja he conegut el pollo aquest en persona, així que escoltar-lo a travès dels auriculars no ha estat pas un repte per a mi, així que espero el teu regalet.. jiji... bromaaaaaa...

Per cert ja he entregat el relat de la fura. He decidit no escoltar-lo, no aquest cop ( tu ja saps de qui parlo, no? ).

Un petò maduixòs ( aquesta paraula no existeix, oi? ).

El teu bessó. Kafka.

Gisela Romaní ha dit...

petò maduixòs segur que no, petó maduixós potser... Per cert, parlant de maduixeres, avui a la tarda he lantat vuit maduixeres noves... Ja estic esperant que treguin el cap... Aquesta nit no dormiré...!

Ja ho veus, aquesta és la màxima excitació que hi ha en la meva vida: esperar que surtin unes maduixes... Patètic... Com va anar el vídeo? Ja sóc famosa? Hauré d'anar tapada pel carrer perquè no em reconeguin?!

Jo t'envio un petó melós...!