dimecres, 25 de març del 2009

PORTES DE LES TOESES: L'armari dels medicaments

L'armari dels medicaments és un forat a la paret amb dues portes i s'amaga sota l'escala. De nit, quan tothom dorm, de vegades l'obro, tan sols per olorar-lo. Fa una olor estranyament deliciosa, com dolça (pot()ser de medicaments...?!).

A l'armari dels medicaments hi trobes la cura dels teus mals: "Cerebrino Mandri", "Ibuprofeno 200mg granulado efervescente" i "Gelocatil" per migranyes (depèn del dia n'agafo un o un altre...), pastilles a base de valeriana i herbes vàries per dormir, tiretes, tisores, esparadrap, un maletí amb tot de potets d'aquells amb "boletes" (homepoatia, pels que no n'hagin pres mai), un escalfador per biberons, cremes solars de diferents graus (des del 15 fins al 40) i material per curar ferides. D'aquest en queda poc: gasses, benes, iode. No són més que capsetes buides.

Fa mitja hora he obert l'armari dels medicament buscant la cura als meus mals. Però hi ha ferides que no es curen amb iode i una bena. Innocent, no sabia que no es pot trobar cura a allò que no saps posar-hi nom.

2 comentaris:

Patrícia Montañés ha dit...

Ja ens agradaria ja, trobar un medicament als "altres" mals! Però per desgràcia... els altres mals només els cures tu... és qüestió de trobar el teu medicament...!

Anna Espinach Llavina ha dit...

Ara veig on has passat la nit en vetlla, tu. L'insomni és molt puta, oi? Vinga, ànims. Ja felicitaré al Carles de part teva. Avui he vist la nena, que és tota petita i arrugada. El que seria un nen de dotxe hores, pobreta. El consol és que els seus germans i son pare van níexer ben lletjos i, com més anys passen, més guapos són. Una abraçada i bonanit!