dimarts, 16 de juny del 2009

La Gisela diu:


La Gisela -ja ho dic d'entrada- no suporta la calor i avui està de mala òstia. Només vol que la tornin a embolicar amb una tovallola que faci molt bona olor, com quan era petita i la seva àvia es pixava de riure mentre la banyava amb l'ajuda de la tieta Anna.

La Gisela diu que l'altre dia li va picar una mosqueta a la cama i ara va mig coixa.

La Gisela diu que està tipa de fer batut de plàtan i kiwi i que només se'l begui ella. Però que per altra banda, quan fa pastissos, no n'hi deixin ni un tros.

La Gisela diu que està farta d'endreçar el menjadoret perquè després vingui el pare amb el seu munt de llibres i papers i diaris i històries sense fi i ho deixi tot empantanegat. I que a sobre, després, passi la mare i digui "És que em teniu la casa feta un fàstic".

La Gisela fa una setmana i mitja que no dina perquè quan es lleva ja quasi és hora de sopar. La Gisela fa una setmana que torna a dormir a la seva habitació, però no ha notat pas cap millora.

A la Gisela avui li fan pena els pingüins de l'Antàrtida, que passen molt fred covant els ous.

La Gisela té un dilema cada vespre a les 8. "Culturitzar-me espiritualment amb L'Ofici de viure o culturitzar-me lingüísticament amb el Bocamoll?". Sovint acaba donant el sopar al seu germà petit.

La Gisela està farta que li substitueixin els programes que més li agraden per la retransmissió de partits de bàsquet.

La Gisela voldria trucar al Tot és possible i dir "Hola Elisenda, m'encanta el teu programa. Felicitats! Mira, jo voldria fer una crida a tot Catalunya a veure si hi ha algú altre que estigui fart de la seva família i la vulgui intercanviar uns mesos. Això és tot, gràcies".

La Gisela mira per la finestra i veu que el cel comença a clarejar i ja sent alguns ocells cantar.

La Gisela, a les 5:55, us diria que bona-nit-i-tapa't, però amb aquesta calor, si algú es tapa, potser ja no es torna a aixecar.

2 comentaris:

Anna Espinach Llavina ha dit...

m'encanta la Gisela. Digues-li que jo no li puc canviar la família ni una mica ni gens, perquè a casa només hi tinc un home que no hi és gaire, i que no compta com a família en sí. I digues-li que m'agradaria que em passés el seu email perquè voldria passar-li una cosa.

Patrícia Montañés ha dit...

Uff Gisela, espero que t'hagis quedat tranquil·la després de tot això que has deixat anar. Doncs sí, fa una calor terrible... I millor que no ens tapem pas! Un petó