dissabte, 24 d’octubre del 2009

Carpe Diem


Les setmanes em passen volant, però volant amb un Boeing o un Concorde, volant volant, i tinc la sensació que se m'escapa com l'aigua, entre els dits, i no sóc capaç de retenir res més que unes petites imperfeccions que queden adherides a la pell.

Segur que tots heu tingut un d'aquells somnis tan fantàstics en què voles. On no només ho veus tot a sota teu, sinó que també sents aquelles pessigolles a la panxa i aquella por tan tonta de "I si caic?", doncs si caus somies que et transformes en un ocell o que caus en una muntanya de cotó fluix o, en el pitjor dels casos, en un munt de merda (que també amortitza la caiguda).

Volar és senyal de llibertat, de sentir que pots menjar-te el món amb tan sols batre els braços, peroò de vegades, segons el somni, també vol dir que tens por a que si t'alliberes massa, la patacada sigui més forta.

Alguns humans som així d'estúpids: volem, volem, volem (canal súper 3) i quan ho aconseguim, en comptes de ser feliços i gaudir-ho al màxim, patim perquè "no pot ser etern", "què vindrà després? Serà pitjor" "després d'això ja res no m'agradarà" o en el pitjor dels casos "Ara ja em puc morir".

2 comentaris:

Alba Gabarró ha dit...

Cançoneta enganxada un altre cop! i aquesta vegada el meu pare i tot! jaja

Marta ha dit...

MMMM....quin pastís, noia! Moltes gràcies per la part que em toca(va). Tinc unes fotos en ràfega del Genís endrapant com un posseït, ja te les enviarem.
I a seguir, que si això és el nivell 1 -ara que just has començat- no em puc imaginar com serà el 10.

Moltes felicitats, pastissera!!!!